Hulp op afstand PCdefect.be

Met hulp op afstand is het mogelijk om tijdelijk je computer via je internetverbinding over te nemen. De problemen kunnen dan direct door de technische helpdesk via hulp op afstand opgelost worden.

Hulp of afstand is uiteraard niet mogelijk indien je internetverbinding niet werkt, of je PC niet opstart.

Hoe werkt hulp op afstand?

Stap 1 - Download TeamViewer

Klik op onderstaande knop om de benodigde software te downloaden:

Na het aanklikken, verschijnt er een venster, klik hier op opslaan en sla het bestand op het bureaublad op. Het bestand heeft de naam TeamViewerQS_nl.exe

Stap 2 - Neem contact op met PCdefect

Je neemt telefonisch contact op met PCdefect via ons telefoonnummer: 0496 65 25 15
Het kan zijn dat je niet direct geholpen kunt worden, in dat geval wordt er met jou een terugbelafspraak gemaakt. Op het afgesproken tijdstip zal er vervolgens een medewerker telefonisch contact met je opnemen.
Indien je nog geen bestaande klant bent van PCdefect, zullen wij je vragen om je contactgegevens (naam, adres, e-mail, telefoon) door te mailen naar ons, en een schriftelijke bevestiging te geven voor het gebruik van de dienst hulp op afstand.

Stap 3 - Installeren van de software

Start het programma dat je hebt gedownload in stap 1 door dubbel te klikken op TeamViewerQS_nl.exe Indien gevraagd wordt of je de software wilt uitvoeren klik je nogmaals op uitvoeren.
In het venster dat verschijnt klikt je op Start en geef je het ID en het wachtwoord aan de medewerker van PCdefect.
Na installatie van de software is de medewerker in staat jouw computer over te nemen.

Stap 4 - Oplossen van het probleem
De medewerker van PCdefect zal nu trachten het probleem samen met jou op te lossen.
Stap 5 - TeamViewer afsluiten

Nadat het probleem is opgelost zal de verbinding verbroken worden, samen met de instructies van de medewerker kan je eventueel de software van je systeem verwijderen, of ervoor kiezen deze te laten staan voor toekomstig gebruik.

Je ontvangt per e-mail of per post een factuur gebaseerd op het hierboven vermelde tarief.

Wanneer computerhulp op afstand

Hulp op afstand kan onder meer een oplossing zijn voor:

Tarieven

De dienst hulp op afstand wordt per begonnen tijdseenheid van 15 minuten gefactureerd. De prijs van 1 tijdseenheid is 15 euro inclusief BTW. Indien blijkt dat het probleem niet opgelost kan worden op afstand, worden er GEEN kosten in rekening gebracht. Wij zullen dan eventueel een afspraak maken om bij je langs te komen.