Tijd voor een nieuwe PC?

Op zoek naar een nieuwe computer en weet je niet goed waar je moet op letten? Wij helpen graag in de zoektocht naar de juiste keuze van hardware die voldoet aan de nodige verwachtingen binnen ieders budget.

Om de juiste computer te kiezen die het best bij jou past, moet je jezelf de vraag stellen welke werkzaamheden je gaat uitvoeren met deze pc. Zoek je een computer voor sporadisch gebruik, bijvoorbeeld om nu en dan te surfen en je mails na te kijken, dan is een basismodel wellicht voldoende. Ben je van plan om zwaardere apps te installeren voor het bewerken van foto’s of video’s dan kies je best voor een iets duurder model dat voorzien is van snellere hardware. Sta ook een keertje stil hoeveel opslag je nodig hebt. Wanneer je jouw favoriete filmcollectie van enkele honderden films wil bewaren, dan heb je een grotere harde schijf nodig dan wanneer je enkel wat documenten wilt bijhouden. Een groot voordeel van een vaste computer is dat je deze steeds kunt uitbreiden met een extra schijf of een snellere grafische kaart. 

Een PC laten samenstellen was nog nooit zo eenvoudig...

Bij PCdefect bieden we de ideale oplossing ‘een computer op maat’. Wanneer je ons laat weten waarvoor de computer zal worden gebruikt, gaan we opzoek naar hardware die voldoet aan jouw verwachtingen. Het assembleren van de componenten gebeurt steeds in eigen atelier, zo kunnen wij garanderen dat de assemblage steeds correct is uitgevoerd. Na montage van de hardware gaan we over tot het installeren van het besturingssysteem met de bijhorende drivers, software en updates.

Staan je gegevens nog op de oude computer? Indien gewenst zetten wij ook deze gegevens over op de nieuwe pc. Zo hoef je je geen zorgen te maken om over te schakelen naar een nieuwe computer.

Computer Hardware

Computers zijn er in iedere prijsklasse. De grondregel 'hoe meer je uitgeeft, hoe sneller de computer' klopt nog steeds.

Computer Assemblage

Vragen over het samenstellen van een computer?

Interesse in een nieuwe computer en heb je daarbij nog een aantal vragen? Bij PCdefect adviseren we je graag voor het  samenstellen van de meest gepaste computer die voldoet aan al jouw verwachtingen. Wil je meer informatie, of wens je een afspraakcontacteer ons dan vrijblijvend.

Waarom PCdefect?