Tarieven PCdefect.be

Wij werken voornamelijk met vaste tarieven, dit om onaangename verrassingen te voorkomen. Daarnaast werken we volgens het no cure, no pay principe. Als we het probleem niet kunnen verhelpen, betaal je geen kosten hiervoor. Moeten we meerdere werkzaamheden uitvoeren? Dan krijg je uiteraard korting! De gemiddelde kostprijs voor een interventie is meestal tussen 60 en de 80 euro. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Hieronder de richtprijzen voor de verschillende soorten werkzaamheden:

  • Verwijderen van virussen/trojans/spyware € 60,00
  • Herinstallatie Windows + drivers, programma's, updates + overzet van gegevens, e-mailaccounts, etc. € 85,00
  • Gebruiksklaar maken van nieuwe PC, installatie programma's, updates + overzet van gegevens, e-mailaccounts, etc. € 85,00
  • Reinigen/ontstoffen PC € 20,00
  • Softwarematig onderhoud van de PC (register opkuisen, schijfopruiming,…) € 60,00
  • Installatie software € 40,00
  • Data recovery indien de PC nog aan gaat, maar niet tot in Windows geraakt (harde schijf/partities intact) € 75,00
  • Data recovery indien de PC niet meer aan gaat (harde schijf/partities intact) € 120,00
  • Data recovery bij beschadigde harde schijf of beschadigde partities contacteer ons
  • Hulp op afstand € 30,00

Deze prijzen zijn exclusief eventuele onderdelen, en geldig voor particuliere klanten voor interventies met een tijdsduur van maximaal 2u.

Waarom PCdefect?

HitmanPro.Alert

HitmanPro.Alert is een geavanceerd beveiligingspakket wat als aanvulling op je antivirus-software gebruikt.

No cure, no pay

Indien blijkt tijdens de interventie dat we opdracht/herstelling niet kunnen uitvoeren, dan brengen we uiteraard geen kosten in rekening. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je enkel moet betalen wanneer je probleem is verholpen!

Als blijkt dat het probleem door een derde partij moet opgelost worden (bijvoorbeeld de internetprovider), dan rekenen we hiervoor minimale kosten die het vervoer en de gespendeerde tijd dekken.

Garanties

Ook na de uitvoering van de werkzaamheden garanderen we je kwaliteit & tevredenheid, en dit door volgende garanties: – Doet zich hetzelfde probleem met dezelfde oorzaak opnieuw voor binnen de 3 maanden na de vorige herstelling zonder dat je er iets aan kan doen, dan lossen we dit zonder extra kosten voor je op! – Gaat het nieuw geleverd toestel of onderdeel defect binnen de 2 jaar na levering? Dan vervangen of herstellen we het gratis!

Diensten

PCdefect biedt een zeer groot assortiment aan diensten voor alles wat te maken heeft met IT en multimedia. Hier kan je een greep uit ons aanbod terugvinden.

Maak een afspraak

Maak online je afspraak bij PCdefect. Wij komen gratis aan huis in de regio's Brasschaat, Brecht, Broechem, Lille, Malle, Wijnegem, Zandhoven, Zoersel en grote omgeving.

Hulp op afstand

Met hulp op afstand is het mogelijk om tijdelijk je computer via een internetverbinding over te nemen. De problemen kunnen dan direct door de technische helpdesk worden opgelost.