Malwarebytes: Als een antivirusprogramma, maar slimmer…

Malwarebytes beschermt de computer tegen malware, ransomware en andere geavanceerde online bedreigingen. Malwarebytes Anti-Malware is een van de meest gedownloade en gebruikte antimalwareprogramma’s. Malwarebytes heeft zowel een betaalde als een gratis versie.

Malware Bytes Computer Beveiliging

Waarom kiezen voor Malwarebytes Premium

Malwarebytes Premium bevat een realtime bescherming tegen malware en spyware en specifiek ook keyloggers en dialers. Malwarebytes maakt gebruik van meerdere lagen technologie, zoals de detectie van onregelmatigheden, gedragsvergelijking en versterking van de applicatiebeveiliging. Dankzij deze methodes kan er malware vernietigd worden die nog nooit eerder is gezien.

Is je computer geïnfecteerd?

De technologie van Malwarbytes stopt niet alleen hackers en malware, maar ruimt ook een geïnfecteerde computer beter op dan een traditonele antivirusprogramma. De technologie van Malwarebytes behaalde zelfs als enige de “foutloze” opschoonscore van AV-TEST.org

Malwarebytes Interface
Computerbescherming

Beschermt de computer vanuit elke hoek

Een geïnfecteerde mail openen, een oproep accepteren van een oplichter, een kwaadaardige website bezoeken: dit zijn slechts enkele methodes waarop je kunt worden gehackt. Deze aanvalsmethodes worden dankzij Malwarebytes  onmiddellijk uitgeschakeld. Ongewenste personen geraken op geen enkele manier meer binnen, of je nu met Windows, Mac of Android werkt.

Hulp nodig met het opschonen van je computer?​

PCdefect bestaat uit een team van getrainde IT experten, die je graag verder helpen met al je computer problemen. Wil je weten wat mogelijk is? Maak dan een afspraak, of neem contact met ons op!

Waarom PCdefect?

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop of tablet? Of zoek je naar accessoires zoals laders en laptoptassen?